BARCELONA 17 DE DESEMBRE, A LES 10:00 h

CORRE PELS XUKLIS | Posa’t la Gorra!

Parc Zoològic de Barcelona | Parc de la Ciutadella s/n – 08003 Barcelona
54Dies 13Hores 44Minuts 42Segons

Què és?

Posa't la Gorra al Zoo de Barcelona

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societatidonar a conèixer l’existència del cancer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, escobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recorder que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any celebrem la 16a edició!

Enguany volem unir els valors que mouen l’esport solidari amb l’esperit de lluita que un infant o adolescent amb cancer haurà de fer front en la seva particular cursa. El disseny de la gorra ha estat a càrrec de MUNICH, una marca esportiva que s’ha volgut sumar a la nostra campanya creant una gorra juvenil i colorista.

Aquest any…

 

POSA’T LA GORRA!… I corre pels Xuklis!

Compra-la

Aconsegueix-la a l’AFANOC, als punts de venda autoritzats, mitjançant la botiga on-line o a les taquilles del Zoo el mateix dia.

La gorra té un cost de 7€ i permetrà l’entrada gratuïta als infants entre 3 a 12 anys, i el 50% de descompte en les entrades dels majors de 12 anys.

Per participar a la cursa hi hauran inscripcions prèvies.

Programa

-

Laia Ferrer

Ha treballat en diferents programes de la televisió de TV3, començant com a reportera el 2007 l'espai TVist[1] parlant del món del motor entre altres coses i realitzant diversos mini reportatges d'actualitat o sobre el tema del dia. Es va incorporar com a reportera de pista en les retransmissions de Fórmula 1 per TV3[2] després de l'estiu de 2008, acabant aquesta temporada i realitzant la tasca de preparar vídeos per prèvies i entrevistar els pilots durant cada Gran Premi, durant la carrera està a peu de pista proporcionant informació sobre el que veu en la zona dels paddocks, climatologia i va a la caça de qualsevol pilot que abandoni o acabi la carrera, també visita els boxs per parlar amb els tècnics per veure si aconsegueixen una explicació d'alguna cosa que està passant en pista i és d'interès. L'equip complet en les retransmissions són Josep Lluís Merlos, Francesc Latorre, Francesc Rosés i Joan Villadelprat.

-

Xavi Valls

S’inicià a Ràdio Barcelona de la Cadena SER (1984), però ha desenvolupat gran part de la carrera en mitjans televisius. Ha estat reporter, presentador i editor de nombrosos programes de Televisió de Catalunya, on ha cobert esdeveniments com el ral·li París-Ciutat del Cap o les proves de salts de natació dels Jocs Olímpics de Barcelona (1992), i ha retransmès partits de futbol del FC Barcelona. Ha estat presentador de programes com Esport Clubi Zona Champions, al canal Esport3.

Organitzadors

Patrocinadors

Amb el suport especial de

Descàrregues