Gràcies Barcelona!

tornar a dalt ↑

Una vegada més ho vàrem aconseguir, el Zoo de Barcelona es va omplir de solidaritat el passat 12 de desembre i entre tots vàrem fer que el “Posa’t la Gorra!” tornes a ser la gran festa del càncer infantil.

Tot i què càncer i festa són dues paraules que sembla que no puguin anar juntes, el cert és que els nens i nenes malalts són nens i nenes per sobre la malaltia, per això des d’AFANOC sempre hem cregut que un entorn lúdic i festiu és el millor espai per compartir, amb tothom, la realitat de les nostres famílies, creant complicitats, generant il·lusions i creant espais per les esperances.

Després de 15 anys d’insistir amb la nostra campanya, el missatge ha anat calant i a poc a poc el càncer és una paraula que podem dir amb més naturalitat i normalitat. I ha estat gràcies a tots vosaltres, ja que tot això no hauria estat possible sense el vostre suport, any rere any, gorra rere gorra…

Vàreu ser prop de cinc mil persones les que vàreu venir al Zoo, però sabem que en sou un munt més, que encara que no hàgiu pogut assistir, mai us oblideu de comprar la gorra i amb aquest senzill gest ens ho dieu tot.

Des d’aquí volem agraïr a tots els que heu fet possible la festa: artistes, talleristes, voluntaris i voluntàries, gràcies per regalar-nos el vostre temps, el vostre talent i la vostra il·lusió.

Les famílies, els nens i nenes, els Xuklis, l’equip i la junta d’AFANOC no ens cansarem mai de dir-vos-ho, a tots i a cada un de vosaltres.

Una abraçada ben forta!

Gorra Barcelona

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal•liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.


Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

 

VISCA EL POSA’T LA GORRA!

 

Ubicació

tornar a dalt ↑