Gràcies Barcelona!

El Parc de la Ciutadella acull amb èxit el “Posa’t la Gorra!” i tornar a ser la gran festa del càncer infantil!

Hem anat d’estrena i hem triomfat!. Per primera vegada en 16 anys la gorra ha sortit del Zoo per presentar-se a la ciutadania en un espai obert i gratuït  , i gràcies al vostre suport, ha continuat sent la reina d’una festa que enguany ha estat més participativa  i a l’abast de tothom.

Agraïm com sempre la vostra implicació, complicitat i empatia.

Sense vosaltres no hauria estat possible celebrar la 17a festa “Posa’t la Gorra!” a Barcelona!

Estem contents perquè entre tots hem assolit aquest nou repte que ens obre un nou camí. Vareu ser mes de  3.000 persones que vareu venir a donar-nos  suport, i a gaudir de les activitats i actuacions.   Però sabem que en sou un munt més, que encara que no hàgiu pogut assistir, mai us oblideu de comprar la gorra.

Ara mateix ja s’han distribuït més de 31.000 gorres per tot el territori!!

Gràcies a tots els que heu fet possible la festa, artistes, talleristes, voluntaris i voluntàries per regalar-nos el vostre temps i el vostre talent.

Gràcies a tots els col·laboradors i col·laboradores; gràcies al suport de les institucions públiques i privades; gràcies a tots els que hi són i els que ja no hi són.

Entre tots hem fet de la gorra un símbol que ens uneix, un símbol que ens fa iguals, un objecte estimat i necessari perquè el que s’arriba aconseguir amb ell, no té preu.

Les famílies, els nens i nenes, els Xuklis, l’equip i la junta d’AFANOC no ens cansarem mai de donar-vos les gràcies a tots i cada un de vosaltres.

Visca el Posa’t la gorra!!