Gràcies Lleida!

tornar a dalt ↑

Una vegada més ho hem tornat a aconseguir, entre tots hem fet que el “Posat la Gorra!” a la Seu Vella torni a ser la gran festa del càncer infantil!

Càncer i festa són dues paraules que sembla que no puguin anar juntes, però els nens i nenes malalts són nens i nenes per sobre la malaltia, per això des d’AFANOC sempre hem cregut que un entorn lúdic i festiu és el millor espai per compartir la realitat de les nostres famílies,crear complicitats, generar il·lusions i tenir esperances.
Vau ser al voltant de les cinc mil persones les que us vau acostar a la Seu Vella, però sabem que en sou un munt més, que encara que no hàgiu pogut assistir, mai us oblideu de comprar la gorra i amb aquest senzill gest ens ho dieu tot.

Gràcies a tots els que heu fet possible la festa, patrocinadors, col·laboradors, artistes, talleristes, voluntaris i voluntàries per regalar-nos el vostre temps i el vostre talent.

Les famílies, els nens i nenes, els Xuklis, l’equip i la junta d’AFANOC no ens cansarem mai de donar-vos les gràcies a tots i cada un de vosaltres.

Una abraçada ben forta!

 

Posa't la Gorra a La Seu de Lleida

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

Des de ja fa 2 anys, Lleida celebra la seva festa del Posa’t la Gorra a la Seu Vella! amb gran èxit de participació, implicant les administracions locals, empreses, escoles, i comerços.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que  duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.
Posant-nos la gorra els ajudem a construir un futur on realitzar aquestes inquietuds i fer possible aquests somnis. Posant-nos la gorra ens convertim en nens i nenes iguals.

 

Actualment la campanya s’organitza conjuntament amb El Turó de la Seu Vella de Lleida.

 

VISCA EL POSA’T LA GORRA!

Organitzadors

tornar a dalt ↑
Organitzadors

Ubicació

tornar a dalt ↑