Organitzadors

Amb el suport especial de

Què és?

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societatidonar a conèixer l’existència del cancer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, escobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les families i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recorder que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any celebrem la 11a edició!

Un any més Molins de Rei segueix col·laborant amb l’AFANOC i La Casa dels Xuklis. El disseny de la gorra ha estat a càrrec de DESIGUAL,una empresa tèxtil multinacional, amb seu a Barcelona que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres.

Aquest any celebrem els 11 anys de festa al 26 de Novembre a la Plaça de la Llibertat a partir de les 10h, amb tallers, actuacions i la gran rifa final!

Aquesta campanya està organitzada des de l’Associació de Suport als infants de Molins de Rei i l’Ajuntament de Molins de Rei i aquest any els diners recaptats volen ajudar a finançar els projectes de La Casa dels Xuklis.

Per 4rt any també es realitzarà el Tast de Vins Solidari, organitzat per l’Associació Molinenca de Tast el 25 de novembre a la Sala Gòtica de Molins de Rei.

POSA’T LA GORRA!