Gràcies PortAventura Park!

Un any més PortAventura World es va omplir de gorres gràcies a la complicitat i compromís de tots vosaltres! Les previsions de mal temps no varen aturar l’onada de més 6000 persones que, fidels a la cita, vareu fer el gest per 16ª vegada!

Com cada any, varem gaudir plegats de les actuacions, animació i tallers de la festa situada com és habitual a la Plaça de la Xina on el periodista i escriptor Jair Domínguez, amb el seu humor càustic, va mantenir la plaça plena en tot moment.

Com sempre, l’instant més important i emotiu va ser la lectura del manifest, a càrrec de dues parelles de germanes que varen ser arropades amb la presencia i el silenci dels representants institucionals i membres de la junta d’AFANOC.

El temps ennuvolat va jugar a favor nostre i tots vam gaudir d’una jornada sense la calor d’altres anys i que ens va permetre, igualment, finalitzar l’acte amb la festa de l’espuma.

Des d’aquí el nostre agraïment a tothom, especialment a la Fundació PortAventura pel seu recolzament incondicional, any rere any, sense el qual aquesta festa no seria possible.

Els diners aconseguits es destinaran a mantenir els serveis de la delegació de Tarragona d’AFANOC i els nous projectes destinats a millorar La Casa dels Xuklis.

 

 

POSA’T LA GORRA!

Organitzadors

Amb el suport de

Col·laboradors

Ajuntaments Col·laboradores

Ajuntament de Santa Coloma de Queralt

Ajuntament de Castellvell del Camp

Ajuntament d’Ascó

Ajuntament de Vilaseca

Ajuntament de Cambrils

Ajuntament la Palma d’Ebre

Ajuntament Torredembarra

Ajuntament Xerta

Ajuntament de Batea

Ajuntament de Benissanet

Ajuntament el Vendrell

Ajuntament de Sant Jaume d’Enbeja

Escoles Col·laboradores

Associació Esplai Casal Riudomenc (Riudoms)

Escola Eugeni d’Ors (Valls)

Mar i Cel (Cubelles)

Escola Los Castellets

La Martina School – Kids and Us (Cambrils)

Llar d’Infants La Baldufa (Nulles)

Escola Sant Esteve

Escola Vedruna Mare de Déu del Lledó (Valls)

Escola Sant Domènec de Guzman (Tarragona)

Ubicació