TARRAGONA 12 DE MAIG

Portaventura World

PortAventura World, 43840 Vila-seca, Tarragona
53Dies 21Hores 27Minuts 15Segons

Què és?

Posa’t la Gorra! i vine a la festa 2.0 !

Connecta amb tot el món des de Port Aventura!

Estem bojos per les xarxes, i les xarxes ens fan tornar bojos, icones de tots colors envaeixen les nostres vides capturades a la pantalla del mòbil. La connexió ens facilita la vida, ens aporta immediatesa, entreteniment i molta informació, però també ens pot dominar i crear addicció.

La clau rau en fer-ne l’ús correcte, saber per a què serveix cadascuna i tenir mesura.

Dediquem la festa d’enguany a l’univers 2.0, una revolució que ha canviat la forma de relacionar-nos, d’estar al món i de comunicar-nos.

Quan un infant o adolescent ha de passar temps hospitalitzat, lluny del seu dia a dia, aquest univers esdevé clau i les xarxes socials compleixen una funció cabdal.

Us convidem a posar-vos la gorra i connectar-vos, en directe, amb tot el món des de PortAventura Park el proper 12 de maig.

La gorra és el símbol que ens fa iguals als ulls dels infants que estan malalts de càncer, amb ella els diem que no estan sols, amb ella compartim els seus  somnis, il·lusions i inquietuds.

El disseny de la gorra d’aquest any ha anat a càrrec de la marca de moda Desigual, que ha creat una gorra colorista i alegre que ja està sent un èxit!!

Us hi esperem a tots!

 

POSA’T LA GORRA!

Compra-la

La gorra té un cost de 21€ i permetrà l’entrada a PortAventura Park!

Aconsegueix-la a l’AFANOC Tarragona, AFANOC Lleida, a La Casa dels Xuklis,

en breu activarem els punts de venda autoritzats i la botiga on-line!

*Podreu recollir la gorra el mateix dia de la festa a l’entrada del parc

Organitzadors

Amb el suport de