Organitzadors

[sponsors category=”organitzadors”  size=”full” style=”grid” max=”9999″]

Col·laboradors

[sponsors category=”collaboradors”  size=”full” style=”grid” max=”9999″]

Amb el suport de

[sponsors category=”amb-el-suport-especial-de”  size=”full” style=”grid” max=”9999″]

Gràcies Sitges!

En situacions límit, com les que viuen les famílies que tenen fills amb càncer, hem de ser conscients més que mai que la participació i implicació de tots i totes és imprescindible per poder tirar endavant. Per aquest principal motiu, us volem donar les GRÀCIES amb majúscules a les entitats, comerços, administracions públiques, empreses patrocinadores i col·laboradores, el suport i difusió dels mitjans de comunicació, juntament amb la massiva i indispensable col·laboració i participació dels voluntaris i a tots aquells que vau venir a la Plaça de la Fragata a celebrar el POSA’T LA GORRA amb nosaltres.

JUNTS i sumant esforços hem realitzat, aquesta magnífica festa amb una programació d’activitats i actuacions de caire cultural i artístic espectaculars. Us volem agrair de tot cor el vostre recolzament. És gràcies a persones com vosaltres que l’AFANOC pot anar avançant, tirant endavant nous projectes, aconseguir entre tots els objectius i, sobretot, gràcies per estar, un cop més, al costat d’aquests lluitadors/es que ens demostren que tot és possible.

Rebeu el nostre més sincer i cordial agraïment.
NO DEIXEU MAI DE POSAR-VOS LA GORRA!

Què és?

Aquesta campanya pretén donar a conèixer el càncer infantil i totes les necessitats que se’n generen a partir del diagnòstic. Necessitats molt diverses que afecten tant a l’infant o adolescent com a les seves famílies, amics i escola.

L’AFANOC ha fet de la gorra el símbol de solidaritat vers els infants i les adolescents amb càncer ja que una de les conseqüències del tractament és la caiguda de cabell, per això es cobreixen el cap amb una gorra. El dia que tots ens la posem, som iguals als seus ulls.

Amb aquest celebrem la festa el proper 13 de Maig de 17h a 20h com sempre a la Plaça de la Fragata, que s’omplirà de tallers, activitats i un escenari amb actuacions per a petits i grans.

El disseny de la mateixa ha estat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista que contribueix a posar l’accent positiu del nostre missatge.

L’activitat principal de la festa serà la realització del Mannequin Challenge Solidari, on hi volem que surtin representades totes les entitats, comerços, clubs, escoles de Sitges que hi vulguin participar.

L’acte central de la festa és la lectura del Manifest d’AFANOC a càrrec d’ infants i adolescents afectats que, acompanyats dels representants institucionals, expliquen la realitat de la malaltia, les necessitats que se’n deriven i les millores aconseguides fins ara.
Aquesta campanya ja és un referent per la ciutadania i té l’esperit de ser un dels esdeveniments ineludibles a l’agenda d’activitats de Sitges.

Per això us demanem la vostra col·laboració comprant o distribuint la gorra. Amb ella recaptem fons que van destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial integral i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on l’AFANOC acull de manera gratuïta  les famílies que s’han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència de Barcelona.