Organitzadors

[sponsors category=”organitzadors”  size=”full” style=”grid” max=”9999″]

Amb el suport de

[sponsors category=”col·laboradors”  size=”full” style=”grid” max=”9999″]

Empreses Col·laboradores

Cristalleria Mateu

Soraya Perruqueria Unisex

Gris Expres Viatges

Vilodi-Fruit SL

Fotografia Gatius

Mat’s-Màtica

Comercial Sans

New school

Logiesports

Calçats Cos

Comercial Torres

Cistelleria Grau

Llibreria Estel

Ca l’Alba

Esports Vilamajó

Circuit Urgellenc

Alain Affelou

Asbert

Cal Francesc

El gat del Rosal

Escoles i Instituts col·laboradors

AMPA Escola Jacint Verdaguer

Escola Àngel Guimerà

Escola Maria-Mercè Marçal

Gràcies Tàrrega!

En situacions delicades, com les que viuen les famílies que tenen fills amb càncer, hem de ser conscients més que mai que la participació i implicació de tots i totes és imprescindible per poder tirar endavant. Per aquest principal motiu, us volem donar les GRÀCIES amb majúscules a les entitats, comerços, administracions públiques, empreses patrocinadores i col·laboradores, la comunitat educativa, el suport i difusió dels mitjans de comunicació, juntament amb la massiva i indispensable col·laboració i participació dels voluntaris i a tots aquells que vau venir al Parc de Sant Eloi de Tàrrega a celebrar el POSA’T LA GORRA amb nosaltres.

JUNTS i sumant esforços hem realitzat, aquesta magnífica festa amb una programació d’activitats i actuacions de caire cultural i artístic espectaculars. Us volem agrair de tot cor el vostre recolzament. És gràcies a persones com vosaltres que l’AFANOC pot anar avançant, tirant endavant nous projectes, aconseguir entre tots els objectius i, sobretot, gràcies per estar, un cop més, al costat d’aquests lluitadors/es que ens demostren que tot és possible.

Rebeu el nostre més sincer i cordial agraïment.
NO DEIXEU MAI DE POSAR-VOS LA GORRA!

Què és?

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any plantem un arbre per l’AFANOC!

L’Associació dels Amics de l’Arbre de Tàrrega organitza cada any, coincidint amb l’arribada de la primavera, la Festa de l’Arbre. Es tracta d’una convocatòria oberta a tothom en què es convida a descobrir la riquesa natural, paisatgística i monumental del Parc de Sant Eloi. Aquest turó, tot un emblema de Tàrrega, és de titularitat municipal si bé la gestió és cedida als Amics de l’Arbre. De fet, l’entitat fou fundada l’any 1913 amb el propòsit precisament de convertir aquest espai en un parc frondós, pulmó verd per excel·lència de la ciutat. Ja des dels seus inicis, la Festa de l’Arbre s’ha caracteritzat per la participació dels alumnes dels col·legis de la ciutat, als quals se’ls convida a fer una plantada en algun indret de la serra. Amb els anys també s’ha fet extensiva la invitació a entitats i associacions i aquest any, Tàrrega s’enorgulleix de convidar l’AFANOC.

La Festa Posa’t la Gorra, presentada pel Mag Lari, esdevindrà així una festa solidària en què el públic podrà col·laborar amb AFANOC adquirint la gorra benèfica.

El disseny de la gorra ha estat a càrrec de MUNICH, una marca esportiva que s’ha volgut sumar a la nostra campanya creant una gorra molt juvenil i colorista.

Els Amics de l’Arbre, a més, sortejaran una obra de la pintora targarina Carmina Castelló entre tots els compradors de la gorra a Tàrrega. La matinal inclourà tallers, exhibicions, animació infantil i una ruta pels indrets recentment reforestats al Parc de Sant Eloi.

Celebrem la festa del Posa’t la Gorra al Parc de Sant Eloi de Tàrrega el diumenge 26 de març de les 9.30h a les 13.00h! T’hi esperem!!!

POSA’T LA GORRA!