Què és?

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Aquest any plantem un arbre per l’AFANOC!

L’Associació dels Amics de l’Arbre de Tàrrega organitza cada any, coincidint amb l’arribada de la primavera, la Festa de l’Arbre. Es tracta d’una convocatòria oberta a tothom en què es convida a descobrir la riquesa natural, paisatgística i monumental del Parc de Sant Eloi. Aquest turó, tot un emblema de Tàrrega, és de titularitat municipal si bé la gestió és cedida als Amics de l’Arbre. De fet, l’entitat fou fundada l’any 1913 amb el propòsit precisament de convertir aquest espai en un parc frondós, pulmó verd per excel·lència de la ciutat. Ja des dels seus inicis, la Festa de l’Arbre s’ha caracteritzat per la participació dels alumnes dels col·legis de la ciutat, als quals se’ls convida a fer una plantada en algun indret de la serra. Amb els anys també s’ha fet extensiva la invitació a entitats i associacions i aquest any, Tàrrega s’enorgulleix de convidar l’AFANOC.

La Festa Posa’t la Gorra, presentada pel Mag Lari, esdevindrà així una festa solidària en què el públic podrà col·laborar amb AFANOC adquirint la gorra benèfica.

El disseny de la gorra ha estat a càrrec de MUNICH, una marca esportiva que s’ha volgut sumar a la nostra campanya creant una gorra molt juvenil i colorista.

Els Amics de l’Arbre, a més, sortejaran una obra de la pintora targarina Carmina Castelló entre tots els compradors de la gorra a Tàrrega. La matinal inclourà tallers, exhibicions, animació infantil i una ruta pels indrets recentment reforestats al Parc de Sant Eloi.

Celebrem la festa del Posa’t la Gorra al Parc de Sant Eloi de Tàrrega el diumenge 26 de març de les 9.30h a les 13.00h! T’hi esperem!!!

POSA’T LA GORRA!

Compra-la

Aconsegueix-la a l’AFANOC LLEIDA, als punts de venda autoritzats, mitjançant la botiga on-line o el mateix dia de la festa.

La gorra té un cost de 7€

Programa

Presentador

MAG LARI

Mag Lari va iniciar-se a la màgia professional l’any 1994, arran del seu debut a Llantiol de Barcelona. Dos premis marquen la seva trajectòria: l’any 1995 aconsegueix el primer premi nacional de màgia còmica, la qual cosa el porta a actuar a França, Suïssa, Portugal i Japó i l’any 2002 guanya el premi al millor espectacle de sala de la Fira de Teatre de Tàrrega amb l’espectacle Estrelles de la Màgia. Ha protagonitzat diversos programes de màgia a TV3, Antena 3 i ha estat col·laborador durant dos anys del programa Buenafuente a la Sexta. El Mag Lari ha redescobert la manera de fer màgia i ha convertit el seu personatge en el nou exponent de la màgia actual.

Programa d'actes

Plaça de les Alzines

9.30h – Esmorzar popular amb pa torrat i arengada. Per als menuts, coca i xocolata

Esplanada dels dipòsits

10.30h – Vora l’esplanda: Plantada d’una alzina commemorativa en honor a l’AFANOC i cercavila amb gegants i grallers de Verdú

Festa POSA’T LA GORRA presentada pel MAG LARI:

11.10h Trail pel Parc de Sant Eloi amb Raül Arenas

11.15h Concert d’alumnes de l’Escola Municipal de Música de Tàrrega

11.45h Actuació del Gimnàs sant Jordi

11.55h Actuació del Gyas Club

12.10h Animació infantil amb La Cremallera

12.40h Lectura del Manifest i alliberament d’aus amb els Agents Rurals

12.50h Sorteig del quadre de Carmina Castelló, cedit pels Amics de l’Arbre, entre els compradors de la gorra solidària a Tàrrega

12.55h Cercavila final amb batBATuka

11.30h – Visita guiada a diferents indrets del Parc de Sant Eloi (sortida des de l’esplanada)

Plaça de la Sardana

13.00h – Vora l’esplanda: Plantada d’un arbre en homenatge a l’Esbart Albada commemorant el 60è aniversari de l’entronització de la Mare de Déu de Montserrat al Parc de Sant Eloi

Tallers

Tallers de l’AFANOC: taller pinta cares, taller dibuix, photocall

Activitats dels Agents Rurals (taller i gimcana de rastres), Com és un camió de Bombers, Com és un cotxe de Mossos d’Esquadra i Com és un vehicle de la Policia Local

Tallers de jardineria a càrrec dels Serveis Municipals de l’Ajuntament

Atraccions i inflables de Quàlia

Organitzadors

Amb el suport de

Empreses Col·laboradores

Cristalleria Mateu

Soraya Perruqueria Unisex

Gris Expres Viatges

Vilodi-Fruit SL

Fotografia Gatius

Mat’s-Màtica

Comercial Sans

New school

Logiesports

Calçats Cos

Comercial Torres

Cistelleria Grau

Llibreria Estel

Ca l’Alba

Esports Vilamajó

Circuit Urgellenc

Alain Affelou

Asbert

Cal Francesc

El gat del Rosal

Escoles i Instituts col·laboradors

AMPA Escola Jacint Verdaguer

Escola Àngel Guimerà

Escola Maria-Mercè Marçal