BARCELONA 16 DE DESEMBRE

Cascada Monumental · Parc de la Ciutadella de Barcelona
26Dies 16Hores 33Minuts 24Segons

Què és?

La campanya de Barcelona dona el tret de sortida i presenta la nova gorra!

Aquest any celebrem la 17a edició amb canvis i millores!

 

La natura de les coses és canviant, tot es mou, creix, es transforma, en definitiva mai res és sempre IGUAL. El Posa’t la Gorra! s’ha anat adaptant als nous temps, ha anat creixent, canviant i millorant.

Per això L’AFANOC creu que ha arribat el moment de fer un nou pas, un nou salt qualitatiu que ampliï encara més la participació amb una festa gratuïta d’accés lliure per a tothom.

Així doncs, el pròxim 16 de desembre la festa fa un salt de set-cents metres i es trasllada del recinte del Zoo* al PARC DE LA CIUTADELLA, amb una festa oberta i renovada, amb més música, millors activitats i més participació.

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista indiscutible de la campanya i necessaria per participar de les activitats.

Enguany ha estat dissenyada per DESIGUAL, una empresa tèxtil multinacional, amb seu a Barcelona que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres.

Inspirant-nos en nom de la marca, identifiquem aquest canvi de model de festa alhora que reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

PERQUÈ TANT ELLS COM LES SEVES FAMÍLIES, NO SÓN DIFERENTS DE LES ALTRES I QUAN ENS POSEM LA GORRA SOM IGUALS ALS SEUS ULLS

 

Posa’t la gorra! 

I vine a la festa que ens fa IGUALS!

Compra-la

Aconsegueix-la a l’AFANOC, als punts de venda autoritzats i mitjançant la botiga on-line

*El preu de la gorra inclou l’entrada gratuïta al Zoo de Barcelona el dia de la festa
pels nens i nenes, fins els 11 anys,  i 50% de descompte a partir dels 12 anys.
*Els súpers amb la gorra que porteu el carnet de soci del Club Súper 3
entrareu gratuïtament.

Organitzadors

Col·laboradors

Escoles Col·laboradores

ESCOLA ELS CINGLES

ESCOLA BALOO

AMPA AUSIAS MARCH

ESCOLA BERTÍ

ESCOLA GERMANS AMAT TARGA

ESCOLA ELS PINS

Descàrregues

Escoles