Exposició “Posa’t la Gorra!” 20 anys sensibilitzant

Vint anys del símbol que ens fa visibles

Arribem als 20 anys del “Posa’t la Gorra!” fent memòria a través d’una exposició retrospectiva que segueix reivindicant suport a una malaltia que afecta moltes famílies.

L’exposició fa un recorregut fotogràfic dels últims 20 anys d’aquesta campanya que fa de nexe entre el càncer infantil, les famílies i la societat a través de la gorra amb l’objectiu de normalitzar la malaltia. L’exposició, de caràcter itinerant, recorre diferents espais emblemàtics de la nostra ciutat amb l’objectiu de continuar fent visible la realitat del càncer infantil.

Va iniciar el seu recorregut a La Casa dels Xuklis per després instal·lar-se al hall de l’hospital Maternoinfantil de la Vall Hebron i a partir del 22 de març fins al 3 de maig podrà visitar-se a l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

La campanya ha comptat sempre amb el suport dels hospitals referents en tractaments oncològics, ja que l’AFANOC hi té presència des del 2003.

Amb motiu de l’arribada de l’exposició a l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Dra. Candela Calle Rodríguez, directora General; el Dr. Josep Sánchez de Toledo i Codina, director de Relacions Institucionals i el Dr. Josep María Borrás Andrés , director Pla Director d’Oncologia, han volgut deixar el seu testimoni sobre la campanya.