Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Barcelona

26 26Europe/Madrid octubre 26Europe/Madrid 2020 · 10:30 - 13 13Europe/Madrid desembre 13Europe/Madrid 2020 · 15:00 CET

POSA’T LA GORRA! 20è ANIVERSARI

El nostre símbol de sensibilització arriba als 20 anys reivindicant suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies

Iniciem el 20 aniversari en un marc insòlit de pandèmia mundial a causa d’un coronavirus que afecta el món sencer i que ens ha canviat els costums, les formes, les maneres de fer i relacionar-nos.

Som conscients que vivim una situació extraordinària per a la qual no estàvem preparats i el virus ha ocupat tot el protagonisme deixant en segon pla, altres realitats.

Per això, més que mai, l’AFANOC necessita continuar treballant per a mostrar la realitat del càncer infantil, ja que desafortunadament, aquesta ni s’atura, ni desapareix. Tant de bo!  Però ben al contrari, la malaltia continua afectant moltes famílies, generant-los por i incertesa.

Enguany no hem pogut fer la festa com sempre, tot i així, podeu veure el comunicat de la nostra presidenta des de La Casa dels Xuklis junt amb missatges dels nostres nens i nenes que demanen a tothom que es posi la gorra!

La marca “Natura” ha dissenyat una gorra que transmet calma

Un disseny en brodat mostra el passeig de dues persones per un paisatge alpí on destaca un gran sol entre els seus cims. Una imatge que transmet calma i serenitat, actitud imprescindible per a afrontar moments difícils. Connectar amb la natura significa respectar y cuidar el nostre planeta, la nostra llar, la nostra salut.

Enguany poseu-vos la gorra, connecteu amb la natura, feu salut!


Pels infants i adolescents amb càncer!

Necessitem el vostre suport, ara més que mai!
Organitzadors


Mostra els detalls

Inici:
26 26Europe/Madrid octubre 26Europe/Madrid 2020 · 10:30
Finalització:
13 13Europe/Madrid desembre 13Europe/Madrid 2020 · 15:00
Categoria d'Esdeveniment: