Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Barcelona

26 octubre · 9:30 - 13 desembre · 14:00 UTC+1

POSA’T LA GORRA! 20è ANIVERSARI

El nostre símbol de sensibilització arriba als 20 anys reivindicant suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies

Iniciem el 20 aniversari en un marc insòlit de pandèmia mundial a causa d’un coronavirus que afecta el món sencer i que ens ha canviat els costums, les formes, les maneres de fer i relacionar-nos.

Som conscients que vivim una situació extraordinària per a la qual no estàvem preparats i el virus ha ocupat tot el protagonisme deixant en segon pla, altres realitats.

Per això, més que mai, l’AFANOC necessita continuar treballant per a mostrar la realitat del càncer infantil, ja que desafortunadament, aquesta ni s’atura, ni desapareix. Tant de bo!  Però ben al contrari, la malaltia continua afectant moltes famílies, generant-los por i incertesa.

Des d’AFANOC, un any més, iniciem la campanya que ens mou i ens identifica amb una gorra que convida a connectar amb la natura, quelcom que sempre és molt saludable però que ara resulta ser una necessitat.

La marca “Natura” ha dissenyat una gorra que transmet calma

Un disseny en brodat mostra el passeig de dues persones per un paisatge alpí on destaca un gran sol entre els seus cims. Una imatge que transmet calma i serenitat, actitud imprescindible per a afrontar moments difícils. Connectar amb la natura significa respectar y cuidar el nostre planeta, la nostra llar, la nostra salut.

Enguany poseu-vos la gorra, connecteu amb la natura, feu salut!


Pels infants i adolescents amb càncer!

Necessitem el vostre suport, ara més que mai!
Organitzadors


Mostra els detalls

Inici:
26 octubre · 9:30
Finalització:
13 desembre · 14:00
Categoria d'Esdeveniment: