Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

LLeida

14 gener · 9:30 - 21 febrer · 13:00 UTC+1

Posa’t la Gorra el 21 de febrer a Lleida!

El nostre símbol de sensibilització arriba als 20 anys reivindicant suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies

Iniciem la 8ª edició del Posa’t la gorra a la Terra Ferma, en un marc insòlit de pandèmia mundial a causa d’un coronavirus que afecta el món sencer i que ens ha canviat els costums, les formes, les maneres de fer i relacionar-nos.

Som conscients que vivim una situació extraordinària per a la qual no estàvem preparats i el virus ha ocupat tot el protagonisme deixant en segon pla, altres realitats.

Per això, més que mai, l’AFANOC necessita continuar treballant per a mostrar la realitat del càncer infantil, ja que desafortunadament, aquesta ni s’atura, ni desapareix. Tant de bo!  Però ben al contrari, la malaltia continua afectant moltes famílies, generant-los por i incertesa.

Enguany, el nostre símbol de sensibilització arriba als 20 anys reivindicant suport a una malaltia que segueix afectant moltes famílies. Malauradament, som conscients que de moment, enguany la 8ª edició de la festa a les terres lleidatanes serà diferent.

El dia 21 de febrer, podreu veure el comunicat de la nostra presidenta junt amb missatges dels nostres nens i nenes que demanen a tothom que es posi la gorra!

La marca “Natura” ha dissenyat una gorra que transmet calma.

Un disseny en brodat mostra el passeig de dues persones per un paisatge alpí on destaca un gran sol entre els seus cims. Una imatge que transmet calma i serenitat, actitud imprescindible per a afrontar moments difícils. Connectar amb la natura significa respectar y cuidar el nostre planeta, la nostra llar, la nostra salut.

Enguany poseu-vos la gorra, connecteu amb la natura, feu salut!


Pels infants i adolescents amb càncer!

Necessitem el vostre suport, ara més que mai!


Compra la Gorra!Mostra els detalls

Inici:
14 gener · 9:30
Finalització:
21 febrer · 13:00
Categoria d'Esdeveniment:

Recinte

Lleida