Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Torregrossa

12 June · 9:00 - 14:00

€8
Posa't la Gorra! - Montblanc

Posa’t la Gorra pel càncer infantil el 12 de juny a Torregrossa!

El Posa’t la Gorra! arribarà per primera vegada a Torregrossa el pròxim 12 de juny per mostrar la realitat del càncer infantil i aconseguir recursos que permetin a l’AFANOC continuar acompanyant les famílies que passen per aquesta difícil situació. 

Per això, des de la nostra entitat, l’Ajuntament de Torregrossa i el Local Jove Assorgerrot hem posat en marxa la campanya que acabarà aquell dia amb una festa en solidaritat amb els infants i adolescents amb càncer als Jardins de Torregrossa amb una caminada a partir de les 10 hores i després, a les 12 h, esmorzar, animació infantil i moltes sorpreses més. 

Per participar cal inscripció prèvia a partir dels 3 anys, presencialment al Local Jove Assorgerrot o a la seu de l’AFANOC LLEIDA i per internet omplint aquest formulari:  https://forms.gle/C4VEp8mzb48z9qnC6. La data límit per fer la inscripció és el 7 de juny.

El preu, de 8 euros, inscripció a la caminada, gorra, esmorzar, tira de sorteig i obsequi.  Tot el lot es podrà recollir el mateix dia de la festa als Jardins a partir de les 9 hores.

Ajuda’ns a omplir Torregrossa de gorres per fer costat a aquestes famílies i poder seguir treballant per millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer, millorant les seves condicions a l’hospital i donant suport psicosocial amb tots els programes que es porten a terme des de la Casa dels Xuklis i la seu de Lleida.  

Gràcies per fer-ho possible!    

Aquí pots fer la teva inscripció prèvia a:


Espectacle a càrrec de:

Details

Date:
12 June
Time:
9:00 - 14:00
Cost:
€8
Event Categories:
,

Organizers

AFANOC LLEIDA
AJUNTAMENT TORREGROSSA
ASSORGERROT

Venue

Jardins Torregrossa
Carrer de les Borges

Torregrossa, Tarragona 25141 Espanya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *