30 DE SETEMBRE 2018

Mollerussa | Posa’t la Gorra!

Parc Municipal, 25230 Mollerussa Lleida
-489Dies -15Hores -10Minuts -1Segons

Què és?

L’AMPA Mollerussa formada per les quatre escoles de primària de Mollerussa: l’AMPA Ignasi Peraire, AMPA El Carme, AMPA Les Arrels i AMPA Pompeu Fabra han tingut novament la iniciativa i empenta per organitzar conjuntament l’AFANOC i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mollerussa, la Segona Edició del Posa’t la Gorra a Mollerussa el proper diumenge, 30 de setembre.

El Parc Municipal de la capital del Pla d’Urgell, un espai natural amb un ventall ampli d’activitats lúdiques per passar-ho d’allò més bé, serà l’escenari d’aquesta solidària de 10 a 14 hores. Diverses empreses, entitats, persones particulars, comerços, … han unit els seus esforços per repetir l’èxit de la primera edició i superar els 2.500 assistents de l’any passat.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. La delegació de l’AFANOC Lleida està ubicada a la mateixa ciutat de Lleida però cal deixar palès que els nostres serveis s’ofereixen a totes aquelles famílies que tenen fills/es amb càncer de la demarcació de Lleida. Per aquest motiu estem molt agraïts de poder expandir la nostra campanya de sensibilització a les diverses capitals de comarca. Gràcies per fer-ho possible!

Anem sumant, anem creixent!
Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més evident, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer. Celebrem la segona edició de la Festa del Posa’t la Gorra Mollerussa, diumenge 30 de setembre de les 10.00h a les 14.00h al Parc Municipal amb tallers, activitats, actuacions i moltes sorpreses més!

T’hi esperem!!!

POSA’T LA GORRA!

“Compra la Gorra!”

Pots comprar la Gorra Desigual de vàries maneres!


1. Aconsegueix la gorra a les oficines de l’AFANOC de BCN, LLEIDA I TARRAGONA

2. Accedint a la botiga virtual de l’Afanoc

3. Visitant un dels Punts de Venda que tenim repartits pel territori

Ubicació