Què és?

Les AMPA Mollerussa formada per les quatre escoles de primària: l’AMPA Ignasi Peraire, AMPA El Carme, AMPA Les Arrels i AMPA Pompeu Fabra han tingut la iniciativa i empenta per organitzar conjuntament amb l’Ajuntament de Mollerussa i nosaltres mateixos la Primera Edició del Posa’t la Gorra a Mollerussa. Amb el suport de diverses empreses, entitats, persones particulars, comerços, administracions públiques… faran que aquesta primera edició sigui tot un èxit.

El Parc Municipal de la capital de la Comarca del Pla d’Urgell serà l’escenari de la festa solidària “Posa’t la Gorra”; un espai natural amb un ventall ampli d’activitats lúdiques per passar-ho d’allò més bé.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic. La delegació de l’Afanoc Lleida està ubicada a la mateixa ciutat de Lleida però cal deixar palès que els nostres serveis s’ofereixen a totes aquelles famílies que tenen fills/es amb càncer de la província de Lleida. Per aquest motiu estem molt agraïts de poder expandir la nostra campanya de sensibilització a les diverses capitals de comarca. Gràcies per fer-ho possible!

Anem sumant, anem creixent!

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que hem fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és a la vegada, la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme . Amb la campanya volem aconseguir més recursos per tirar endavant els projectes i programes previstos, donar resposta a les necessitats de les famílies i garantir la seva sostenibilitat en el futur.

La gorra cada any també ens vol recordar que els nens i nenes amb càncer, són nens i nenes per sobre de tot, i també per sobre d’una malaltia que els roba una part del seu temps però mai els seus somnis, les seves inquietuds i les ganes de fer allò que els agrada fer.

Celebrem per primer cop la festa del Posa’t la Gorra Mollerussa el diumenge 24 de setembre de les 10.00h a les 14.00h al parc municipal amb tallers, activitats, actuacions i moltes sorpreses més!

T’hi esperem!!!

POSA’T LA GORRA!

Organitzadors