Participa de la campanya!

I sigues part del seu èxit

El “Posa’t la gorra!” s’ha anat estenent gràcies al suport i la implicació de moltes persones, ja que la campanya fa de nexe entre la societat i les famílies amb l’objectiu de normalitzar la malaltia.

Per això, la gorra surt al carrer i busca entorns lúdics i festius, que són els espais favorits dels infants i joves, especialment quan a causa de la malaltia s’hi han vist privats durant molt de temps.

Poder celebrar una festa és un regal per a tots ells i elles i un exemple de normalització.

Cada any persones anònimes, escoles; ajuntaments, hospitals, entitats, empreses, celebritats, artistes i mitjans de comunicació, posen de la seva part per garantir l’èxit de la campanya oferint el seu suport i col·laboració. Ja sigui distribuint gorres, patrocinant-les, fent difusió, i fins i tot organitzant festes a la seva localitat. El ventall per participar és molt ampli i nosaltres ho posem molt fàcil.

T’hi animes?

Fes d’Ambaixador o ambaixadora!

Fent de la teva xarxa social una petita “ambaixada” on distribuir les gorres als teus contactes, amistats i famílies. Feu-vos fotos amb la gorra i compartiu-les! Tens 500 contactes? Només que el 10% et compri una gorra ja ens estàs ajudant molt!

Contacta’ns i t’expliquem!

Sigues el nostre Mitjà de Comunicació

Una part imprescindible per l’èxit de la campanya, sense el teu mitja no arribarem! Necessitem aquest suport de difusió.
Demana’ns el que necessiteu !

Disposem de tots els Suports Publicitaris:

Faldons.
Banners.
Falca.
Anunci.
Nota de premsa.

Contacteu amb nosaltres i demaneu-nos el material!Fes que la teva Escola o Centre Educatiu es posi la gorra!

Que tothom conegui la campanya! distribueix la gorra a través de l’escola o AMPA. Nosaltres et proporcionarem tot el material que calgui! (pòsters, dinàmiques per treballar a l’aula i tota la informació pels alumnes)

Contacta’ns allà on siguis!

Us podem facilitar unes dinàmiques per treballar a l’aula i més informació per sensibilitzar als infants!

Sigues Empresa Col·laboradora


Implica a treballadors i companys amb la nostra campanya, ajuda’ns a sensibilitzar, parla de nosaltres al teu departament de RSC.
Patrocinant la campanya, l’empresa obtindrà una visibilitat que també es traduirà en beneficis.
Organitzant una petita campanya Interna facilitarà que els treballadors comprin la gorra. Nosaltres podem venir a explicar els nostres projectes i a on destinem els fons recaptats.
Des d’AFANOC proposem diferents categories de participació :
“Patrocinador oficial”, “Col·laborador” o “amb el Suport de”

Truca’ns i t’ho posarem molt fàcil!