Subhastes

Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar en la primera subhasta ONLINE del Posa’t la Gorra de Molins de REI. Organitzada per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, l’Associació Molinenca de Tast i L’AFANOC (Associació de Nens/es amb Càncer)

* Els participants guanyadors rebreu un correu amb tota informació!

Si us heu quedat amb ganes de fer alguna “puja” més demà, penjarem els últims propductes…

Molinencs i Molinenques ho hem tornat a fer, gràcies i fins l’any que ve!


Samarreta signada del primer equip de futbol sala del FCB, Ferrao.
Finalizó a: Hace 2 días 6 horas 58 minutos 11 segundos
No Bid

Subasta ha expirado sin ofertas.

Els futurs campions necessiten un equipament a l’altura. L’equipament FC Barcelona 20/21 de futbol Sala presenta detalls emblemàtics del Barça. La samarreta, està dissenyada per oferir la màxima comoditat amb un estil inspirat en els professionals.

La samarreta està signada pel pivot del primer equip de Futbol Sala del FCB Carles Vagner Guiatge (Ferrao) L’estatura i envergadura del brasiler, que domina totes dues cames, asseguren estabilitat en el joc de l’equip.

Els seus primers passos en el món del futbol sala van ser al Krona Joinville del Brasil, però on realment es va fer un lloc en aquest esport va ser a la Lliga Russa. Després del seu pas per Rússia, on va conevrtir-se en el màxim golejador de la Lliga russa, el Barça i el Tuymen van arribar a un acord per al traspàs del jugador l’estiu del 2014.