Subhastes

Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar en la primera subhasta ONLINE del Posa’t la Gorra de Molins de REI. Organitzada per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, l’Associació Molinenca de Tast i L’AFANOC (Associació de Nens/es amb Càncer)

* Els participants guanyadors rebreu un correu amb tota informació!

Si us heu quedat amb ganes de fer alguna “puja” més demà, penjarem els últims propductes…

Molinencs i Molinenques ho hem tornat a fer, gràcies i fins l’any que ve!


Vi blanc Parèntesis 2015 (Màgnum)
Finalizó a: Hace 2 días 6 horas 56 minutos 14 segundos
€55.00

Esta subasta ha sido asignada a Albert Vinyes en €55.00 .

Es vinifica cada varietat per separat fins al seu cupatge final. Un cop collit el raïm es manté en fred durant 2-3 dies per extreure’n tots els aromes primaris. Es segueix el mètode de fermentació anomenat brisat amb pells, és a dir, deixant que fermenti amb la seva brisa (mètode utilitzat antigament a les masies i cases de pagès) d’aquesta manera se li dóna al vi més cos i estructura fins a escollir el moment de premsar mitjançant tastos sensorials.

Criança en barriques de roure francès que descansen sobre la roca mare de la bodega on la humitat provoca la fermentació malolàctica de forma espontània i natural. Passats uns 6 mesos aproximadament, i només de forma sensorial, s’escull el dia per realitzar el cupatge en tines d’acer inoxidable on estaran uns 15-20 dies més fent l’estabilització tartàrica amb fred.

Característqiues: 85% Garnatxa Blanca i 15% Pedro Ximénez (Una anyada impossible de trobar, una crinça de 5 mesos en barriques de roure francès)

  • BOTELLA MÀGNUM