Subhastes

Moltíssimes gràcies a tots i totes per participar en la primera subhasta ONLINE del Posa’t la Gorra de Molins de REI. Organitzada per l’Associació de Suport als Infants de Molins de Rei, l’Associació Molinenca de Tast i L’AFANOC (Associació de Nens/es amb Càncer)

* Els participants guanyadors rebreu un correu amb tota informació!

Si us heu quedat amb ganes de fer alguna “puja” més demà, penjarem els últims propductes…

Molinencs i Molinenques ho hem tornat a fer, gràcies i fins l’any que ve!


Vi negre Clònic Carinyena Vinyes Velles 2015 (Màgnum)
Finalizó a: Hace 2 días 5 horas 44 minutos 47 segundos
€60.00

Esta subasta ha sido asignada a Guillem en €60.00 .

El Clònic Carinyena és un monovarietal de carinyena, de les vinyes més velles del celler de més de 70 anys en edat. El vi envelleix durant 12 mesos en bótes de roure francès.

Celler Cedó Anguera és un petit celler familiar situat al poble de la Serra d’Almos dins de la DO Montsant. El celler té en propietat 15 ha de vinyes totes elles situades dins el districte municipal de la Serra d’Almos, d’on procedeixen els raïms per a l’elaboració dels seus vins. El celler va ser construïda al 2006 ia partir de llavors van començar a elaborar els seus propis vins ja que posteriorment la família i les anteriors generacions es dedicaven principalment a el cultiu de la vinya i l’olivera i venien tota la seva producció a la cooperativa de la Serra d ‘ Almos.

Característiques: Cariñena

  • BOTELLA MÀGNUM